Oldalunkon sütiket használunk
a honlap működésének biztosítása, illetve a látogatói forgalom anonim módon történő elemzéséhez.
További információ
Referenciák
A legjobb referencia ügyfeleink véleménye, ajánlása.
Érdeklődjön személyesen az általunk fejlesztett szoftverekről.
Nagyvállalati fejlesztéseknél (volán társaságok, E.ON Hungária) az ArtVisual alvállalkozóként vett részt a projektekben,
kis- és középvállalatok esetében (DieselDr Kft, Rotel Kft.) egyszereplős kivitelezésben valósult meg a fejlesztés.

Vasi-, Gemenc-, Tisza-Volán menetrend kezelés

A feladat a vállalatirányítási rendszer statikus menetrendi adatainak és a buszokról jövő pozíció adatok összekapcsolása egy on-line feldolgozó rendszerben. A feldolgozó rendszer a kiértékelt adatokat célszoftvereknek továbbítja. A diszpécser célszoftver feladata a buszok aktuális adatainak térképes megjelenítése és a forgalomirányítás tájékoztatása. A táblakezelő célszoftver feladata az utastájékoztatási táblák kezelése, a megállói utasok járatokkal kapcsolatos tájékoztatása. A viewer célszoftver feladata a feldolgozott on-line menetrendi adatok későbbi, adatbázis szintű keresése és térképes megjelenítése. A feldolgozó rendszer további külső programokat is kiszolgál, ez alapján működik például az utazó közönség által használt asztali böngészőben, mobiltelefonokon megtekinthető on-line térképes utastájékoztatás.

E.ON Hungária térképes analitikai rendszerek

Az E.ON Hungária Zrt. részére több célszoftver fejlesztés. A szoftverek térképpel támogatott analitikai, adatgyűjtési, elemzési, optimalizálási feladatokat látnak el.

DieselDr Kft. Vállalatirányítási Rendszer

www.dieseldr.hu
A DieselDr Kft. Magyarország egyik vezető kamion és busz alkatrész nagykereskedése, amely több üzlettel és telephellyel rendelkezik. A részükre fejlesztett program feladata a beszerzések, raktározás, telephely mozgások, megrendelések, számlázás központi kezelése.

DieselDr Kft. Webes Rendelési Rendszer

www.dieseldr.hu
A DieselDr Kft. vállalatirányítási rendszeréhez kapcsolódó webes rendelési rendszer megvalósítás. A rendszer az interneten keresztül kommunikáló on-line rendelési rendszer, amely számos biztonsági megoldással rendelkezik.

Rotel Kft. Vállalatirányítási Rendszer

www.rotelkft.hu
A Rotel Kft. több patinás kisgép márkájának (Black & Decker, DeWalt, Stanley) magyarországi központi szervize. A fejlesztett program feladata a javítási-beszerzési-számlázási-készlet kezelési folyamatok menedzselése, a partner cégekkel történő adatcserék megvalósítása, az üzleti folyamatok számítógépes támogatása. A program szerver modulja kapcsolatban áll egy külső webes rendelési rendszerrel, így a weblapról érkező rendelések automatikusan a beszerzési folyamatba kerülnek.

Czeizel Intézet CRM

A Czeizel Intézet átfogó szoftverfejlesztésén belül az alábbi főbb feladatok kerültek megvalósításra. CRM, down-szűrés, webes feladás és leletnéző, ultrahang és szakrendelés, EESZT kapcsolat, statisztikai és pénzügyi elszámolások.