Oldalunkon sütiket használunk
a honlap működésének biztosítása, illetve a látogatói forgalom anonim módon történő elemzéséhez.
További információ
Szekeres Attila vagyok, az ArtVisual Bt. tulajdonosa. Cégem egyszemélyes vállalkozás, amelyet 2003-ban alapítottam. A cég egyedi szoftver tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik.

Munkáim fele-fele arányban oszlanak meg az alvállalkozói és a fővállalkozói munkák között. Fővállalkozóként első sorban vállalatirányítás rendszereket készítek. Jellemzően kis- és közép vállalkozásoknak, kereskedelmi cégeknek, de készítettem szoftvert egészségügyi intézménynek is. Alvállalkozóként adatgyűjtő, kiértékelő, térképes diszpécser rendszereket készítettem több témakörben.

Alkalmazott technológiák
C#
.NET Framework
.NET Core
NET.VB
NET. WinForms
VB6
ASP.NET WebApi & MVC
SqlServer
DevExpress WinForm
DevExtreme
JavaScript
jQuery
Git
SAP
Crystal Report
Angular
React
WPF
xUnit
Jira


Fontosabb magyarországi kormányzati rendszerek illesztése
NAV számlázás
EESZT (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér)
Profil & filozófia
  • Elsősorban egységes, különálló vagy egy nagyobb rendszer részeként használt, de külön működtethető rendszereket fejlesztek.
  • A megrendelő igényei alapján megtervezem és kivitelezem a komplett rendszert. Vállalatirányítási rendszerek esetén a rendszer fejlesztése a céges folyamatok pontos ismeretét feltételezi, a tervezés és kivitelezés során törekszem az üzleti folyamatok optimalizálására.
  • Célom a kompromisszum nélküli programozás, a magas színvonalú munkavégzés és a folyamatos szakmai fejlődés. A feljesztési irányelveket, alkalmazott technológiákat minden esetben a feladat alapján határozom meg. Nem vállalok olyan feladatot, amely megvalósításához nem rendelkezem megfelelő szakmai ismerettel.
  • Rendszereim egy egységes alapra, úgynevezett framework-re épülnek. A feladatokat általános és cégspecifikus modulokból építem fel. Az általános modulok újrahasznosítható kódként a frameworkbe kerülnek. A framework moduljait folyamatosan fejlesztem és bővítem. Programjaim szolgáltatásai (pl.: naplózás, jogosultság kezelés, törzsadat kezelés) a framework letesztelt és stabilan működő objektumaira építkeznek. A framework fejlesztésével a korábban írt programok "tudása" is bővül.
Vállalkozz digitálisan
Az ArtVisual részt vesz a Modern Vállalkozások Programban, ahol az AdatRaktár dobozos termék és az egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatás is megtalálható. A GINOP pályázat segítségével lehetőség van pályázati támogatás elnyerésére is. További információ a vallalkozzdigitalisan.hu oldalon érhető el.