Oldalunkon sütiket használunk
a honlap működésének biztosítása, illetve a látogatói forgalom anonim módon történő elemzéséhez.
További információ
Elérhetőség
ArtVisual Szoftverfejlesztő Studio Bt.
Cím:
1172 Budapest, Ősagárd u. 81/A.
Telefon:
(+36 30) 211-5989
Profil & filozófia
  • Elsősorban egységes, különálló vagy egy nagyobb rendszer részeként használt, de külön működtethető rendszereket fejlesztünk.
  • A megrendelő igényei alapján megtervezzük és kivitelezzük a komplett rendszert. Vállalatirányítási rendszerek esetén a rendszer fejlesztése a céges folyamatok pontos ismeretét feltételezi, a tervezés és kivitelezés során törekszünk az üzleti folyamatok optimalizálására.
  • Célunk a kompromisszum nélküli programozás, a magas színvonalú munkavégzés és a folyamatos szakmai fejlődés. A feljesztési irányelveket, alkalmazott technológiákat minden esetben a feladat alapján határozzuk meg. Nem vállalunk olyan feladatot, amely megvalósításához nem rendelkezünk megfelelő szakmai ismerettel.
  • Rendszereink egy egységes alapra, úgynevezett framework-re épülnek. A feladatokat általános és cégspecifikus modulokból építjük fel. Az általános modulok újrahasznosítható kódként a frameworkbe kerülnek. A framework moduljait folyamatosan fejlesztjük és bővítjük. Programjaink szolgáltatásai (pl.: naplózás, jogosultság kezelés, törzsadat kezelés) a framework letesztelt és stabilan működő objektumaira építkeznek. A framework fejlesztésével a korábban írt programok "tudása" is bővül.